Uitnodiging ledenbijeenkomst SFN-SNS donderdag 15 juni

De besturen van Koninklijke Staalfederatie Nederland en Samenwerkende Nederlandse Staalconstructiebedrijven hebben het initiatief genomen om voor haar leden jaarlijks een gezamenlijke bijeenkomst te organiseren met als doel om elkaar beter te leren kennen en om onderwerpen die onze gezamenlijke toekomst in de staalketen raken te bespreken.

De eerste bijeenkomst heeft vorige jaar plaatsgevonden bij Tata Steel, met ruim 60 deelnemers was dit een succes. Dit jaar zijn we welkom bij Rotocoat in Dieren. Rotocoat is druk bezig met het het verduurzamen van haar processen. 
 
Rotocoat is gespecialiseerd in het thermisch verzinken van staal en het aanbrengen van beschermende poedercoatings op verzinkt staal, staal, aluminium en RVS.
 
De Rotocoat bedrijven brengen samen de Duplexroute, het totaalconcept van verzinken en poedercoaten, op de markt. Zo vormen de Rotocoat bedrijven een sterke combinatie op het gebied van oppervlaktebehandeling en conservering van metalen. De combinatie van thermisch verzinken en poedercoaten biedt niet alleen de meest duurzame bescherming in de strijd tegen corrosie van staal, maar zorgt er bovendien voor dat het materiaal er fraai uitziet.

Programma
 15.00 uur           Inloop koffie en thee
15.30  uur          Welkom door Rotocoat

Presentaties Rotocoat over de verduurzaming van het productieproces bij de verzinkerijen en over het Cradle to Cradle certificaat Zinculair

16.30 uur          Rondleiding 
17.30  uur         Borrel en buffet 
20.00 uur          Einde

Kortom een interessant programma dat u niet mag missen.

Klik hier om aan te melden