Staalbouwdag 2023: aanmelden voor gratis bezoek geopend

Het aanmelden voor gratis entree tot de Staalbouwdag 2023 is geopend.

Vanuit het AFAS Theater in Leusden brengt de Staalbouwdag 2023 u op dinsdag 3 oktober de laatste belangwekkende ontwikkelingen en trends in (en voor) het toepassen van staal in de bouw en infrastructuur, vervat in een gevarieerd dagvullend programma.

Het plenaire congres is ditmaal ‘opgehangen’ aan een drietal thema’s: de rol van staal en staalconstructies in de duurzame energievoorziening, het verduurzamen van het gebruik van staal in de bouw, en de inzet van AI (Artificial Intelligence) bij ontwerp en uitvoering van staalconstructies. Het jaarlijks terugkerend intermezzo is de bekendmaking van de winnaars van de StudentenSTAALprijs, voor de beste afstudeerprojecten met staal aan hogescholen en universiteiten.

Parallel aan het congres kunt u uw actuele kennis bijspijkeren tijdens een tweetal breakout-sessies, rond de nieuwe NTA Hergebruik van constructiestaal en Circulaire architectuur met staal. En u kunt een kijkje nemen bij de Hackathon@Staalbouwdag 2023, de interactieve workshop voor jonge(re) architecten en constructeurs. Ditmaal staan de ontwerpteams voor de uitdaging om hun staalontwerp te optimaliseren met behulp van AI. Het winnende team wordt aan het einde van het congresprogramma bekend gemaakt.

De vakbeurs speelt zich dit jaar af in het Atrium van AFAS. Hier kunt u uw licht opsteken bij de nieuwste producten en diensten van ruim 60 bedrijven en instellingen én in een genoeglijke ambiance uw laatste ervaringen delen met bekende en nog onbekende branchegenoten.

Meer informatie en aanmelden: https://www.staalbouwdag.nl