Uitnodiging Avondsessie ‘Effectief interdisciplinair data delen in de staalbouw’

Effectief interdisciplinair data delen in de staalbouw

Interdisciplinair ontwerpen en bouwen. Het is inmiddels een minstens zo gangbare als logische methodiek bij bouwprojecten met staal, zowel in de utiliteits-, industrie- en woningbouw als in de GWW-sector. Of die methodiek ook daadwerkelijk resulteert in een doelmatig ontwerp- en bouwproces en uiteindelijk in een bouwconstructie waar alle betrokkenen blij en tevreden mee zijn, valt of staat bij een doeltreffende samenwerking tussen de ontwerpende- en bouwende disciplines.

Het vlot en onbelemmerd delen van informatie, kennis en inzichten tussen de (hoofd)constructeur, (detail)engineer, aannemer, staalbouwer en de verschillende toeleveranciers is daarbij de sleutel tot een succesvolle samenwerking.

Pathw.ai, specialist in software voor de staalbouwsector, reikt die sleutel aan met een nieuw samenwerkingsplatform: één tool waarmee de betrokken projectpartners – 24/7, veilig en tijd- en (faal)kostenbesparend – hun data kunnen invoeren, delen en beheren. Bovendien beschikt de tool over de mogelijkheid om uitgebreide bibliotheken aan te maken met reeds beproefde gegevens en oplossingen, bijvoorbeeld voor de stabiliteit van de (hoofd)draagconstructie of voor kolom/liggerverbindingen.

Tijdens een interactieve avondsessie op donderdag 11 mei demonstreert Pathw.ai de functies van het nieuwe platform en belicht een tweetal kennis- en ervaringsdeskundige constructeurs de mogelijkheden en kansen voor effectief (gezamenlijk) gebruik. Na de paneldiscussie en het lopend buffet gaat de sessie verder met de presentatie en bespreking van de rekenmodellen die deelnemers zelf hebben ingevoerd en laten analyseren door de tool.


Klik hier om gratis aan te melden en voor meer informatie.