Agenda archief

Online basiscursus Construeren

8 mei 2023
Tijd: 15:00 - 16:30
Locatie: Online via MS Teams

Deel 2 Belastingen

Online basiscursus Construeren

11 april 2023
Tijd: 15:00 - 16:30
Locatie: Online via MS Teams

Deel 1 Inleiding

Workshop montage regeling

15 maart 2023
Tijd: 14:00 - 18:00
Locatie: Koninklijke Metaal Unie

Wees nu al goed voorbereid op de eisen van de Wet Kwaliteitsborging die straks gesteld worden!
Van 14:00 tot 18:00, met simpele maaltijd.

Regulier overleg besturen SFN-SNS

14 maart 2023
Tijd: 15:00 - 17:00

Bestuursvergaderingen SNS Landelijk

7 maart 2023
Tijd: 15:30 - 17:30

Cursus Contractmanagment

22 september 2022
Gehele dag evenement
Locatie: Utrecht

Op donderdag 22 september 2022 start de cursus Contractmanagement in Utrecht. Een praktische cursus ontwikkeld voor staalconstructiebedrijven. Calculatoren, werkvoorbereiders, projectleiders, kortom iedereen binnen de staalbouw die in het dagelijks werk te maken krijgt met contracten en bestekken en daar meer over wil weten, kan de benodigde praktische kennis en vaardigheden ophalen bij de cursus Contractmanagement.

De cursus is een échte praktijkcursus: met lesmateriaal afgestemd op de staalbouw en cases uit de staalbouwpraktijk om de juridische theorie te duiden. Daarnaast helpt de cursus om uw persoonlijke gespreks- en onderhandelingsvervaardigheden weer helemaal op peil te brengen.

Webinar Logistieke stromen en voorraadbeheer in de staalbouw

15 september 2022
Gehele dag evenement

Op donderdag 15 september 2022 organiseert Bouwen met Staal samen met ConstruSteel en de Samenwerkende Nederlandse Staalbouw het webinar Logistieke stromen en voorraadbeheer in de staalbouw. 

Staalbouw- en constructiebedrijven worden steeds meer gedwongen om het productieproces zo efficiënt en duurzaam mogelijk in te richten. Ondanks de noodzaak om faalkosten terug te dringen en de kwaliteit te verhogen, ligt de focus veelal op het blijven vullen van de productieplanning. 
 

Echter, door te automatiseren en te digitaliseren ontstaat altijd concurrentievoordeel. Op korte termijn, door kosten- en tijdbesparing, maar zeker ook op lange termijn, door verhoging van kwaliteit en continuïteit.
 

Tijdens dit webinar ontvangt u handvatten voor de transitie naar een volledig papierloos proces. Resulterend in minder faalkosten, meer efficiency en verbetering van kwaliteit.

Bijeenkomst 'Vrouwen in Staal'

13 september 2022
Tijd: 12:00

Dinsdag 13 september a.s. vanaf 12.00 uur is een eerste bijeenkomst gepland voor 'Vrouwen in Staal'. 

Er zijn nog weinig vrouwen in onze branche te vinden, we zitten midden in een mannenwereld, diversiteit is ook voor de staalbranche erg belangrijk.
Tijdens deze bijeenkomst kunnen we ervaringen met elkaar delen en kunnen we ons netwerk versterken. En mocht het goed bevallen kunnen we dit vaker doen😉,

Op dit moment speelt er een hoop in onze branche; denk aan duurzaamheid, digitalisering en automatisering maar ook te kort aan jeugd/medewerkers. Genoeg om van gedachte over te wisselen. Leuk om bij deze bijeenkomst aan te sluiten? Meld je aan bij branchemanager Annamarie Hagoort.